kahden pekkaspäivän jälkeen. 0lishan tuota ollut pidempäänkin vapaalla. En mä kaikkia joululahjoja saanut ostettua. Mutta kiertelin mitä on tarjolla ja ehkä sain jotain ideoita. Kävin myös siistimässä vähän tuota hiuskuontaloakin.

Tänään on pikkasen ollut sellainen - ei niin hyvä päivä. Digiboksikin sekos - piti poistaa yks katsottu tallenne ja se jotenkin jumittui - hävitti sitten ko. ohjelman jälkeiset tallennukset. Kaiken kukkuraksi tilaa ei boksiin vapautunut yhtään. Mimi meinas romahtaa kun monen sarjan jaksot menivät sen sileän tien - ja elokuviakin. Mua harmittaa vaan etten nää yhden sarjan loppujaksoja ja sitten mulla oli yks 2-osainen dokumentti jota en ollut vielä kerinnyt katsomaan. Mutta näitä sattuu... tekniikka on sellaista. En mä kuole jossen nää jotain tiettyä ohjelmaa.

Sitten kun tulin kotiin - ja katsoin postia. Tuli kiva laajakaistamaksu - siihen oli laitettu kytkentämaksu vaikkei pitänyt. Lisäsin vähän nopeutta kaistaan - en kuin yhdestä megasta kahteen, mut kuitenkin. Soitin siitä sitten laskutukseen ja sain selvitettyä asian eli se ylimääräinen 129 euroa pois sieltä. Pikkasen tuli hiki kun ajattelin et toikin vielä...

Painoa en ole hallinnut - aika lailla vahtimatta on mennyt :)