- ja huonoa tuuria manaillen. Nimittäin nyt illalla lohkesi hammas - se sama jota olen jo kaksi kertaa käynyt yksityisellä korjauttamassa - kaipa se on taas maksettava. Julkiselle puolelle kun ei pääse pelkän ? lohkeaman takia. Sitten on autoremppa (jarrupalat) myös tulossa - pitäisi saada sekin ensi viikolle kun on loma. Lapset kinuaa jonnekin lähtemistä, enpä tiedä onko rahaa enää kaiken tämän jälkeen.

Lisäksi vielä lasten isä ilmoitti, että joudun hänelle lainaamaan - on se takaus tässä takana. Aika kiperät paikat sen suhteen nyt - on nimittäin maksettava kuun loppuun mennessä. On sopinut ja nyt ei sitten rahaa löydykään tarpeeksi. Sanoin kyllä ettei mulla ikuisuuteen asti ole varaa - lainaa olen itekin joutunut ottamaan ja tätä menoa olen itse niitten kanssa kusessa.

Mutta silti: uskon, että kaikki järjestyy parhain päin. Huomenna mennään kaverin kanssa Kari Tapion keikalle (viime viikolla käytiin Markku Aroa katsomassa). Tytöt menevät tädilleen, Jossu varsinkin halusi välillä sinne (ovat pari viimeistä kertaa olleet keskenään kotosalla herkkuja syöden ja elokuvia katsellen). Tulevat sitten kun tulevat - joskus la-päivän kuluessa.

Huomenna alkaa loma - JIPPIII