... kun en ehdi (tai jaksa). Ei se ilmeisesti tarkoitus ollut. Vanhemman tytön ope vaan laittoi viestiä että tytöllä edelleen englanti takkuilee ja ollaan Hoijksissa sovittu että minäkin kotona paneutuisin asiaan ja tytön kanssa kävisin niitä juttuja läpi. Hän siinä kysyi että olenko ehtinyt. Valitettavasti en ole ja laitoin viestin: "Ikäväkseni täytyy myöntää etten kovinkaan paljon ole ehtinyt..." ja laitoin siihen että olen kyllä huomannut ettei se englanti suju.

Tässä on nyt kuitenkin suurimpana ongelmana se miten tytön saisi motivoitua siihen. Eli tärkein olisi asenne englantia kohtaan, joka on tällä hetkellä erittäin kielteinen. Kyselin hieman aamulla sanoja. Itse sanoi, että osaa eläinsanoja (eli ne kiinnostaa) mut muuten melkein sanoo että ei muista, ei tiedä.... ja sitten jos ei tiedä niin tietää ettei ole sitä asiaa opiskeltu - ja kaivaa sängyn alta vanhan enkunkirjan ja näyttää ettei ole käyty läpi.

Jotenkin noi illat kotona kuluu niin nopeasti siinä kotiaskareita tehden. Tietty sitä jonkun verran kerkeis, mut kun mulla olis aikaa, niin tytöllä on jotain muuta ja siitä sitten nousee metakka (ja eihän hän siihen sitten paneudu).

Mitähän siihen keksis?