Alkaa näyttää aika talviselta tuolla ulkona. Tänään onkin tuullut ja sadellut. Takapihalle taitaa päästä huomenna lumitöihin :)

Oikojalla siis käytiin eilen. Hoito jatkuu ainakin toukokuulle. Nyt mittasivat tytön pituuden eli vissiin jos ei pituutta enää tule lisää, niin hoito alkaa olla loppusuoralla (ainakin tuon kojeen kanssa).

Kävin Kelan sähköisessä palvelussa katsomassa miten asumistuki etenee. Olivat saaneet päätettyä. Kirje tulee varmaan alkuviikosta. Saan vajaa parikymppiä enemmän kuin viimevuonna - mutta käytännössä maksan itse suunnilleen saman verran kuin viime vuonna (lukuunottamatta tammi - ja helmikuuta jolloin aina maksan enemmän - kun vuokra nousee aina vuoden alusta ja asumistuki tarkastetaan maaliskuun alusta). Mutta hyvä ettei joudu maksamaan enemmän. Ihan tarpeeksi on maksamista tossakin. Eipä muuten jää säästöön koskaan mitään. Vaikka kuinka yrittää... aina tulee jotain yllättävää. Tai ei ehkä yllättävää mut ei sitä muista esim. kerran vuodessa maksettavaa liiton maksua tai työttömyyskassan maksua budjetoida (tänään tuli tyött.kassan tämän vuoden jäsenmaksu - maksettava helmikuun lopussa)

Saattaa olla et tulot nousee tai sitten ei. Tuskin 300 euroo enemmän joka aiheuttaa tuen tarkistuksen, ihme pitäis tapahtua jos niin paljon. Meiän palkat olis vissiin tarkoitus tarkastaa ensi kuussa ja jos saadaan korotus niin se tulee takautuvasti voimaan.

Jossulla on huomenna koulupäivä. Mimin kanssa olis tarkoitus kaupungille mennä ja ruokaostokset tekemään. Rahaa ei kyl ole tuhlattavaksi asti, ens viikon ruokarahat vaan, mutta ainahan sitä voi katsella. Sekin onneksi onnistuu tai voihan Mimi tuhlailla omiaan.

Exäkin ilmoitteli itsestään. Menee taasen lujaa - kuulemma kyl raha-asiat (siis se pankkijuttu) ok ja vielä työssäkin käy. Mut hieman huolestuttaa hänen mielentilansa. Soitti tänään aamusella eikä tiennyt missä kaupungissa on !?! pyysin kuvailemaan ympäristöä niin selvishän se eikä muuten tiennyt/muistanut että on perjantai. Lasten puolesta mua harmittaa ja kyllä hänen itsensäkin - itseänsä tuossa tuhoaa... pahalta tuntuu. Kamu sanoi et kumma juttu et on se vaikka kuinka sekaisin niin sun numeron löytää aina puhelimestaan. Mutta se hänestä, mie elän omaa elämääni ja hän omaansa.